FIRST OF ALL, WELCOME TO MY BLOG. CALL ME MR SANUH. IT'S NOT MY REAL NAME BUT THAT'S THE NICKNAME THAT I USE ON ONLINE PHOTOGRAPHY FORUMS AND SO ON. I AM ACTUALLY AN EDUCATOR DURING WORKING DAYS AND A PHOTO FREAK MOST OF THE TIME...HAHAHAHA...

AND THIS BLOG... WELL, EVERYBODY SEEMS TO HAVE THEIR OWN BLOGS FOR WHATEVER REASONS NOWADAYS. MY BLOG IS ALL ABOUT SHARING SOME OF MY PHOTOS, MY ADVENTURES, MY WORK...AND OTHER THINGS TOO.. AND BY THE WAY, THIS IS A DUAL-LANGUAGE BLOG. THE POSTS ARE GOING TO BE IN ENGLISH & BAHASA MALAYSIA.

THANK YOU IN ADVANCE FOR VISITING MY BLOG. DO FEEL FREE TO BROWSE THROUGH ALL THE POSTS IN THIS BLOG AND LEAVE A COMMENT OR TWO.

REGARDS;

MR SANUH - THE PHOTO FREAK CREW

Saturday, May 30, 2009

RUSHING JUST TO GET THESE SHOTS!

It's 30th May. Another 2 more days to Gawai Dayak. We have just completed our house renovation. My wife and I rushed to Pasar Serian to do some last minute shopping only to find massive traffic jams! My goodness...I hv never seen our little town to be so jammed up like that. After taking my "not so nice" lunch, I rushed home to see my parents at our kampung and to see the rehersal of our Kumang Gawai 2009 which would be held on the night of 31st May. I was delighted to see so many things to shoot. Below are some of the images captured.




No comments:

Post a Comment